Manufakt
MANUFAKT
handdrawing copy.jpg

Info

 

Manufakt skaber visuel kommunikation, som styrker din virksomheds historie

 

Forskellen på Coca Cola og et ukendt, billig mærke i supermarkedet er historien der bliver fortalt omkring produktet. Begge produkter er lavet af sukker og vand, men er en verden til forskel. Coca Cola har bygget et univers rundt om deres produkt, som genkendes overalt og som gør dem i stand til at sælge produktet dobbelt så dyrt, på trods af at indholdet ikke adskiller sig synderligt fra konkurrenternes. 

Uden at fortælle historien bag dit produkt eller service, risikerer man at forsvinde i masserne af generiske produkter, som mangler personlighed og autencitet. Genkendeligheden er afgørende for at forbrugeren føler sig trykke i brandet og hvad brandet står for. Det kræver at man skaber et konsistent og professionelt brand og univers på alle planer - fra jeres visuelle identitet til jeres hjemmeside, fra konferencer til jeres kontors indretning.

Manufakt hjælper dig med at udvikle din historie, så dit brands ideologi og værdier bliver kommunikeret korrekt, og dermed bliver budskabet forståeligt og genkendeligt. 

Manufakt samarbejder med mange forskellige virksomheder, som alle gerne vil markere sig selv som anderledes. Hvad enten det er unge iværksættere eller ældre virksomheder med en lang historie, som har brug for at vinkle deres eksisterende brand på en ny måde.