Manufakt
MANUFAKT
handdrawing copy.jpg

Info

 
 

Om Manufakt

 

Manufakt er en designvirksomhed specialiseret i grafisk design og illustration og er placeret i København. Uanset om det er i det digitale rum eller i stor 3d skala, arbejder Manufakt med projekter fra geometriske, abstrakte illustrationer til store og komplekse grafiske design opgaver, såsom visuelle identiteter og art direction.

Hos Manufakt arbejdes der på tværs af designspektret med fokus på inspirerende løsninger og rammende visuel kommunikation af produkter og virksomheder. Vi arbejder på at udfordre vores forståelse og virke indenfor design og altid at levere kvalitetsarbejde og god service og forståelse af vores klienter, uanset projektets størrelse. Vi samarbejder med både store og små virksomheder, privatpersoner eller insitutioner og vil altid tage opgaven at formidle historier og værdier som vores vigtigste opgave. 

 

 

Kontakt

Send endelig en mail, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at booke et uforpligtende møde, for at høre mere om hvordan Manufakt kan hjælpe dig og din virksomhed.

Manufakt

Strueensegade 15A, 3tv. 

2200 København N

 
Name *
Name
 
 
 

 

Kunder

 

Trendsales

Roskilde Universitet

Rita Arkitekter

Det Kongelige Teater

Tradono

Exocollective

DELTA Technologies

Media K

Jacobsen Cruise & Travel

Sundere Hverdag

Designer Anja Merete Larsen

Copenhagen Grotesque Burlesque

Københavns Læringsfestival

Antistandard

Aagaard Advokater

Jacobsen Cruise & Travel

Idemolab

Copenhagen Sex Worker Film Festival 

Pink Trotters