Manufakt
MANUFAKT
handdrawing copy.jpg

Info

 

Manufakt skaber visuel kommunikation, som styrker din virksomheds historie

 

Forskellen på Coca Cola og et ukendt, billig mærke i supermarkedet er historien der bliver fortalt omkring produktet. Begge produkter er lavet af sukker og vand, men er en verden til forskel. Coca Cola har bygget et univers rundt om deres produkt, som genkendes overalt og som gør dem i stand til at sælge produktet dobbelt så dyrt, på trods af at indholdet ikke adskiller sig synderligt fra konkurrenternes. 

Uden at fortælle historien bag dit produkt eller service, risikerer man at forsvinde i masserne af generiske produkter, som mangler personlighed og autencitet. For at skabe et brand og univers, kræver det at man fortæller historien på alle planer - fra jeres visuelle identitet til jeres hjemmeside, fra konferencer til jeres kontors indretning.

Manufakt hjælper dig med at udvikle din historie, så dit brands ideologi og værdier bliver kommunikeret korrekt, og dermed bliver budskabet forståeligt og genkendeligt. 

Manufakt samarbejder med mange forskellige virksomheder, som alle gerne vil markere sig selv som anderledes. Hvad enten det er unge iværksættere eller ældre virksomheder med en lang historie, som har brug for at vinkle deres eksisterende brand på en ny måde.

 
 

Malene Habroe, 
grafisk designer og illustrator

 

Manufakt Studio er grundlagt af Malene Habroe, som har en bachelor i grafisk design og visuel kommunikation fra Mediehøjskolen i København og en kandidat i kulturformidling og informationsvidenskab fra IVA. Kombinationen udmunder sig i en evne til at kommunikere et budskab både fra en analytisk og praktisk vinkel. Hun har stor erfaring med udvikling af visuelle identiteter og strategisk branding og elsker at få alle elementer til at spille sammen og understøtte hinanden. Derudover er hendes livslange passion for tegning et håndværk, som fylder mere og mere i hendes arbejde med grafisk design og kommunikation.